MotorMania
Bucuresti

Contact:
0726.485.140

0772.038 982
comenzi@ropiese.ro


PRIMA PAGINA CUM COMAND CERE OFERTA NOUTATI OFERTE SPECIALE CONTACT
 
Cosul de cumparaturi este gol

PIESE AUTO
Ambreiaj
Elemente caroserie
Elemente directie
Elemente franare
Elemente motor
Elemente optice
Elemente transmisie
Sistem aer conditionat
Sistem Esapament
Electrice
Filtre
Suspensie
Lubrifianti
Accesorii
Marca :
Model :

AMORTIZOARE KAYABA

 

Amortizoarele KAYABA (KYB)

 

Gama de amortizoare Kayaba cuprinde 5 modele:

PREMIUM

Amortizoarele Premium sunt special create pentru a compensa uzura acumulata si deteriorarea altor piese din sistemul de suspensie, astfel oferind conditii de calatorie mai confortabile si o directie mai buna.

EXCEL-G

Supapa brevetata plus gazul nitrogen sub presiune, asigura confortul in timpul calatoriei iar in acelasi timp, reduce dramatic aerarea sau formarea spumei ce apare de regula la amortizoare si cauzeaza scaderea in performanta, chiar si dupa câteva minute de functionare.

GAS-A-JUST

Amortizoare monotubulare pe gaz cu presiune ridicata. Ofera cu pâna la 30% mai multa amortizare decat amortizoarele bitubulare. Elimina complet crearea de spuma si scaderea performantei. Cilindru unic, fara sudura, aparat, calibrat destinat conditiilor grele de lucru. Montaje fara sudura, si bucse cuplate ce adauga mai multa putere si elimina zgomotul.

ULTRA SR

Ultra SR este creat special pentru a oferi o stabilitate excelenta in timpul functionarii. Ofera o siguranta maxima pentru soferii de competitie ambitiosi, al caror obiectiv este sa controleze cat mai bine drumul. 

AGX

KYB AGX sunt amortizoare ajustabile pe gaz ce permit soferilor sa ajusteze amortizarea pentru a se potrivi conditiilor specifice de drum. Ajustabile manual pentru amortizare in mai multe faze. Ajustarea amortizoarelor nu necesita ridicarea autovehiculului si nici instrumente speciale si disponibile setari pentru toate conditiile de sofare. In plus pistonul sinterizat din fier, furnizeaza o putere mai mare si o calitate mai buna.

 


MARCI PIESE AUTO
ALFA ROMEO
AUDI
BMW
CHEVROLET
CHRYSLER
CITROEN
DACIA
DAEWOO
FIAT
FORD
HONDA
HYUNDAI
IVECO
JAGUAR
JEEP
KIA
LANCIA
LAND ROVER
MAZDA
MERCEDES
MINI
MITSUBISHI
NISSAN
OPEL
PEUGEOT
RENAULT
ROVER
SAAB
SEAT
SKODA
SMART
SUBARU
SUZUKI
TOYOTA
TRACTOR AGRICOL
VOLVO
VW

INFORMATII UTILE
-Amortizoare KAYABA
PRIMA PAGINA   TERMENI SI CONDITII   CONTACT


Servicii creare site   creare site