MotorMania
Bucuresti

Contact:
0726.485.140

0772.038 982
comenzi@ropiese.ro


PRIMA PAGINA CUM COMAND CERE OFERTA NOUTATI OFERTE SPECIALE CONTACT
 
Cosul de cumparaturi este gol

PIESE AUTO
Ambreiaj
Elemente caroserie
Elemente directie
Elemente franare
Elemente motor
Elemente optice
Elemente transmisie
Sistem aer conditionat
Sistem Esapament
Electrice
Filtre
Suspensie
Lubrifianti
Accesorii
Marca :
Model :

TERMENI SI CONDITII

Termeni si Conditii

Momentan comenzile pe acest site sunt suspendate!

 

Piesele auto comercializate de SC Motor Mania SRL sunt piese originale sau piese interschimbabile cu piesele originale, conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu H.G. 394/1995 si H.G. 786/1996. Termenul de garantie este de 18 luni pentru piesele de folosinta indelungata. Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Termenul de garantie incepe de la data vanzarii produsului catre consumator. Produsele care in perioada de garantie prezinta defecte de material, de functionare sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi cu conditia returnarii lor in termen de 10 zile calendaristice. Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele situatii:

 ·  piesa nu a fost montata de personal specializat intr-un service auto autorizat RAR sau de producatorul autovehiculului.

 ·  piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.

 ·  piesa a fost utilizata pentru alta aplicatie decat cea indicata de producator sau inlocuind o piesa cu alte specificatii, utilizarea eronata din datele inexacte furnizate de client sau din neconfruntarea cu piesa de inlocuit.

 ·  piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii sa intretinerii incorecte sau insuficente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.

 ·  autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi.

 ·  autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare.

 ·  piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari.

 ·  piesa prezinta o uzura normala.

 

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie, vor fi insotite de urmatoarele documente:

 ·  factura de achizitie.

 ·  dovada montarii piesei intr-un service de reprezentanta sau autorizat RAR.

 ·  nota constatare emisa de un service autorizat RAR, care sa descrie detaliat defectiunea.

 ·  copia certificatului de inmatriculare al autovehiculului, nr. de kilometri la prima venire si nr. de kilometrii la constatarea defectiunii.

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in termen de maxim 2 zile  de la livrare.

Continutul coletului se poate verifica NUMAI dupa efectuarea platii conform politicii curierului. Plata transportului se efectueaza in avans.

Termenul de retur este 10 zile calendaristice (pentru produsele achizitionate la distanta), conform OG 130/2000, caz in care cumparatorul va suporta chelutielile de transport acolo unde este cazul. Sumele vor fi restituite in termen de maxim 14 de zile calendaristice.

NU se admit retur piesele cu ambalaj deteriorat, piesele care au fost deja montate

  Important !

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, ne rezervam dreptul de a retine o taxa pentru readucerea la stadiul initial sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca "piesa resigilata".

Piesele se returneaza prin curierat rapid numai dupa ce in prealabil Vanzatorul a fost anuntat de catre Cumparator de intentia de returnare a produsului/produselor. Piesele vor fi returnate in ambalajul original si se va evita aplicarea etichetelor direct pe ambalajul original(etichete, AWB, banda adeziva etc), in caz contrar ne rezervam dreptul de a retine o taxa de resigilare comunicata ulterior Cumparatorului.

Produse Resigilate

Produsele resigilate sunt produse ale caror ambalaje au fost deschise si/sau deteriorate. Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, cum ar fi urme de atingere sau de utilizare.
Datorita faptului ca produsele au fost resigilate din diverse motive, exista posibilitatea ca pachetul sa nu contina toate accesoriile, documentatia, sau parti din ambalajul original.

Perioada de garantie este aceiasi ca la produsele sigilate(18 luni, 24 luni respectiv 36 luni in functie de producator). Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi ca cele de la produsele sigilate.

 


MARCI PIESE AUTO
ALFA ROMEO
AUDI
BMW
CHEVROLET
CHRYSLER
CITROEN
DACIA
DAEWOO
FIAT
FORD
HONDA
HYUNDAI
IVECO
JAGUAR
JEEP
KIA
LANCIA
LAND ROVER
MAZDA
MERCEDES
MINI
MITSUBISHI
NISSAN
OPEL
PEUGEOT
RENAULT
ROVER
SAAB
SEAT
SKODA
SMART
SUBARU
SUZUKI
TOYOTA
TRACTOR AGRICOL
VOLVO
VW

INFORMATII UTILE
-Amortizoare KAYABA
PRIMA PAGINA   TERMENI SI CONDITII   CONTACT


Servicii creare site   creare site